.

Uw persoonlijke RegisterExecuteur

 
 

Wie zijn wij?

Eigenaar Tanny Snaar heeft naast haar opleiding Verzekerings Bemiddeling en Allround Financiële Planning, hierin heeft zij ruim 20 jaar ervaring. Hiernaast heeft zij ook een gedegen opleiding gevolgd voor Executeur. Per 1 juli 2014 is zij dan ook beeëdigd  als RegisterExecteur. Voor u betekent dit een combinatie van jarenlange ervaring in de omgang met mensen, kennis en kunde. Tanny is een betrokken persoon, pragmatisch en sterk oplossingsgericht.


In conflictsituaties treedt zij op als mediator. Issues tussen erfgenamen komen vaak naar buiten als het een geschil betreft over vermogensbestanddelen, maar hebben meestal een persoonlijke en rationele achtergrond. Dan is het des te belangrijker dat er een deskundig én betrokken persoon van buitenaf de gehele organisatie en praktische afwikkeling van de nalatenschap regelt.

Kiest u voor Tanny Snaar? Dan bent u verzekerd van een voortvarende, discrete en deskundige afwikkeling van de nalatenschap. Zij neemt de erfgenamen de fiscale, juridische en organisatorische zorgen uit handen.